Web Günlüğü

YBB Tema v1 Beta

Merhabalar bir haftadır bloguma yazılar eklemiyordum. Nedeni ise temadan sıkılıp yeni bir tema yapmak istememdi. Uzun ve yorucu bir süreden sonra yeni temayı nihayetinde bitirdim. Tam istediğim bir temaya kavuştum diyebilirim. Eksiklikler veya hatalar olabilir. En kısa sürede gidermeye çalışacağım. Temada gri tonları ağırlıklı, sade ve rahat bir kullanıma sahip olmasını istedim. Çok fazla atraksiyon yapmadım. Temanın ismi YBB nerden aklıma geldi bende bilmiyorum. Ama güzel isim oldu.

Temayı bitirir bitirmez çok isteyen oldu fakat şu an için malesef bu isteğinizi gerçekleştiremeyeceğim. İleride sıkılıp tekrar tema yaparsam o zaman bu isteğinizi yerine getirebilirim.

Yeni tema birçok yenilikleri de beraberinde getirecek. Her tema değiştirdiğimde söylediğim çok daha faydalı yazılar olacak vs gibi cümleler bu sefer gerçek olacak. Konuları biraz daha genişleteceğim. Programlama ve tasarıma dair yazılar yazacağım. Bunlar daha ön planda olacak. Ayrıca eskisi gibi gereksiz yazılar yazmamayı umuyorum. Programlamaya dair Css, Php olacak. Ayrıca Delphi'ye dair de yazılar yazmayı da düşünüyorum. Tasarım konusunda photoshop ile ilgili yazılar yazacağım. Umarım zaman ve şartlar uygun olur ve ben de hep kafamdan tasarladıklarımı gerçekleştirebilirim. Yeni temanın uğur getirmesi dileğiyle...
comments powered by Disqus