Web Günlüğü

Yorgunluk ve Yoğunluk

Bundan 4 - 5 gün önce ev taşıdık. Artık yeni evimde yeni odamdayım, başka yeni de birşey yok :) Evin herşeyi yeniden düzenlenmeye çalışılmış. Doğal gazı, elektrik tesisatı, boyası kısacası herşeyi yeniden yapılanmaya çalışıldığı için evin birçok şeyi eksikti. Ve bu eksikleri gidermek ve düzenlenmekte bana kaldığı için epeyce yoruldum. Diğer yandan da kendi şahsi işlerim vardı tabi. Üniversite, askerlik vs gibi işlemler. Bunları da yapmaya çalıştım. Fakat bunlarda henüz sonuca gidemedim. Kendi şahsi işlerimin hepsi bayramdan sonraya kaldı kısacası.

Keşke bir an önce bitirebilseydim de kurtulsaydım. Neyse telefon, ve internet'in de nakil işlemleri  henüz tamamlanmadığı için şuan için internet bağlantım da yok. O yüzden internet kafe köşelerinde bu yazıyı yazıyorum. Yine Ttnet'e muhtaç oldum. Yarın bağlanacağını söylediler. Umarım bu defa bir işi zamanında yaparlar. Bu arada Blog Ödülleri'nde blogum uzun süredir incelenme aşamasındaydı. İncelenip ve onaylandığına dair e-posta gelmiş. Blogum ve benim adıma hayırlı olsun bakalım derece yapacak mıyız :)

Uzun sözün kısası daha çook işim var yorgun ve yoğunum. İnternet bağlantım yapılsa dahi yine heralde galiba sanırsam bir süre daha bilgisayarım ve internetim'den uzak kalacağım. Görüşmek üzere... Esen kalın...
comments powered by Disqus