Web Günlüğü

Blogger YBB Tema v1

Merhabalar geçen yılın başlarında yapmış olduğum YBB adlı tema'yı paylaşmaya karar verdim. Aslında temanın halen varolduğundan bile haberim yoktu. Çünkü bilgisayara her format atışımda blogger ile ilgili arşivlerim hep giderdi. Fakat bugün arşivimi açıp baktığımda ilk göz ağrım, yorgun ve bitkin saatlerin sonunda ortaya çıkardığım YBB adlı temamın durduğunu farkettim. Ben de öylece boşboş duracağına paylaşayım blogger kullanıcıları tema görsün istedim :)

Temayı kullanırken aslında bırakın temayı paylaşmayı ücretli bile satmayı düşünmemiştim. Ama gelin görün ki temayı yapmamdan kısa bir süre sonra birkaç blogda temamın tam olmasa da bir kısmının kopyalandığını görmüştüm. Size göre belki tema öyle çok ahım şahım süper bir tema değil. Fakat ilk yaptığım temaların içerisinde en çok sevdiğim ve en çok emek verdiğim temalardan birisi o yüzden benim için anlamı çok büyük.

Tema ile ilgili anlatılacak fazla birşey yok aslında. İndireceğiniz dosya içerisinde temada kullanmış olduğum ikonlar, 1 adet logo psd, 1 adet devamı oku psd'si mevcut. Tema ile iligili istek ve düşüncelerinizi konu altında yorum olarak belirtiniz başka türlü isteklere yanıt vermeyeceğim. Temayı paylaşırken aklıma fazla birşey gelmedi onun için tema ile ilgili istekler ve düzenlemeler konusunda ayrı bir konu açıp paylaşabilirim. İyi günlerde kullanın :)

Görünüm


Blogger YBB Tema İndir
comments powered by Disqus