Web Günlüğü

Hepsi Bir Arada !

Sevgili blog biliyorum bir süre seni yanlız başına bıraktım. Ama inan isteyerek olmadı :) Sana söylemiştim hani geçenlerde kuzenimin düğünü var kısa bir süreliğine Mersin'de olacağım diye. Dün akşam saatlerinde evime döndüm. Fakat yorgunluk ve rahatsızlığım nedeniyle bilgisayar başına çok fazla geçme şansım olmadı. Öncelikle seni özlettirdiğim için özür dilerim.

Doğum Günü
30 Ağustos günü itibariyle 22 yaşına girdim. Zaman ne de çabuk geçiyor be eşşek kadar olduk. Doğum günü kutlamayı falan sevmem. Ama 29 Ağustosu 30 Ağustos'a bağlayan gece halam ve kuzenlerim benim için bir pasta yaptırmışlar(Bu düşüncüleri için kendilerine teşekkür ediyorum) ev de düğün neticesiyle o kadar kalabalık ki doğum günü falan hiç aklımdan geçmedi açıkçası. Çok fazla keyfimde yoktu zaten, biraz da hastaydım.  Her yıl biraz daha yaşlandığımı farkediyorum ve her yıl bir takım şeyler değişiklik gösteriyor. Bu arada sevgilim(Büşra) da benimle aynı günde doğdu. Onun da doğum gününü kutlamıştım ama burdan böylelikle takrardan kutlayayım. Sevgilim nice hayırlı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllarda adını sayamadıklarım tüm sevdiklerimizle beraber olmamız dileğiyle. Seni Çok Seviyorum.

Düğün
Mersin'de yaşayan kuzenim Canan'ın düğünü vasıtasıyla Mersin'e gitmiştim. Kız tarafı olunca onun da pek tadı olmadı. Onları da burdan tekrardan tebrik ediyorum. Mutluluklar.

Ramazan Bayramı
29 günlük Ramazan ayı daha ben farkında bile olmadan bayramla son buldu. Ramazan ayı'nın son günleri Mersin'de bulunduğumdan ve çok hareketli ve yorucu saatlerden dolayı son oruçları tutamadım. Allah'ım affet beni. Bayram ve düğün aynı güne denk gelince çok garip oldu. Ne olduğunu anlayamadım. Neyse herkese hayırlı bayramlar. 

Zafer Bayramı
1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos'ta Yunanlara karşı  kazanmış olduğumuz Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesiyle kutlanan Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. Bugünde doğduğum için de bana Zafer ismini vermişler.

Özet
Hatice değil de neticeye gelirsek 5 günlük Mersin tatili karmaşa ve yorgunlukla son buldu. Tabi bir de deniz macerası var. O da biraz sorunluydu zamanım olursa onu da anlatırım bir ara. Neyse tekrardan bütün bayramlarımız kutlu olsun.
comments powered by Disqus