Web Günlüğü

Blog Ödülleri 2011 Oylama Süreci Başladı

Daha önce TURKCELL BLOG ÖDÜLLERİ 2011 ile ilgili başvuru sürecinin başladığına dair bir yazı yazmıştım. Bugün blogumun sağ alt köşesinde bulunan Blog Ödülleri malumatı(o da her neyse) üzerinde bulunan Oy Ver butonu vesilesiyle Blog Ödülleri halk oylaması sürecinin başladığını gördüm. Ve içimden nihayet dedim. Yaklaşık bir ay gibi uzun süren bir başvuru maratonundan sonra halk oylaması başladı.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Hiç kimse çok fazla umutlanmasın çünkü ben birinci olacağım diye birşey söyleyeceğimi sanmayın. Hiç kimse çok fazla umutlanmasın. Çünkü hak eden hak ettiğini malesef ki bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da alamayacak. Neden mi? Nedeni beş para etmez blog ve blog yazarlarının çevresinin geniş olması ve sebebten ötürü daha fazla oy alarak finale kalması. Diğer kaliteli blog ve blog yazarlarının ise çevrenisinin çok fazla geniş olmadığı sebebiyle hüsrana uğraması gibi. Bunları herkes için veya genelleme maksadıyla söylemiyorum. Başarılı hak ettiğini alan blog ve blog yazarları da var. Aslında bunlara benzer birçok şey daha var da çok fazla uzatmak istemiyorum. Benim temennim hakedenin seçilmesi.
Oy verebilmeniz için Blog Ödlülleri sitesine üye olmanız gerekmekte veya yanlış bilmiyorsam Facebook hesabı ile giriş yapıpta oy verilebiliyor. Ek olarak her şahsın her bir kategori için 3 blog için oy kullanma şansı var. Öneğin Kişisel Bloglar'da en fazla 3 farklı bloga her biri için sadece bir oy verebilirsiniz. Ayrıca verdiğiniz oy veya oylardan vazgeçmeniz de mümkün.

Oylama süreci 2 Aralık’a kadar sürecek ve oylama sonrasında halkın belirlemiş olduğu her bir kategorinin ilk 10 blogu 5 Aralık’ta açıklanacak ve jüri değerlendirmesine sunulacak.

Benim blogumda yarışmada eğer oy verilecek kadar iyi bir blogum ve yazılarım olduğunu düşünüyorsanız ister blogumun sağ alt köşesinde bulunan Oy Ver butonuna tıklayarak isterseniz de https://www.blogodulleri.com/Ara/626 adresinden oyunuzu kullanabilirsiniz. Oy veren veya vermeyen herkese şimdiden teşekkürler.
comments powered by Disqus