Web Günlüğü

GZ Blogger Teması Satışta

Uzun ve yorucu günler sonucunda her bir noktasında emek vererek ortaya çıkardığım ve şuan kullanmakta olduğum GZ Blogger Teması'nı satışa çıkarmaya karar verdim. Bu temayı uyumadığım geceler sonucu ve her gün üzerine bir şeyler katarak ortaya çıkardım. Herkesin de bildiği üzere blogger'da tema yapmak çok zahmetli ve zor bir iş. Şimdi bazı dengesizler çıkacak ve şunu burdan bunu burdan almışsın gibisinden atıflarda bulunacak çok iyi biliyorum. Ama benim bu temayı ne şartlarda ve ne kadar sürede ortaya çıkardığımı bilen biliyor gerisi de umrumda değil zaten. Aslında temayı satma fikri aklımdan bile geçmiyordu. Fakat birkaç kişinin yoğun isteği doğrultusunda ve benim ihtiyacım sebebiyle zorla da olsa satışa çıkarmaya karar verdim.

Tema Hakkında

GZ Blogger Teması'nı tamamen kendi zevklerim doğrultusunda tasarladım. Temayı başlangıçta basit bir photoshop çalışması olarak tasarlayıp css/html'e dökmüşüm. Fakat psd çalışmasını css/html'e dökerken tamamen döküm yapmadım ve herhangi bir grafik kullanmadım. Css/Html işlemini bitirdikten sonra ise blogger'a uyarladım. Bunun için de şimdi çıkıp bazı şahıslar css ve div kodları olduğu gibi duruyor vs diyecek. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilim fakat yine bilgilendirmek amaçlı söyleyeyim. Tasarımı olduğu gibi blogger'a uyarlayabilirdim hiçbir kodda vs değişiklik yapmadan. Ancak sidebar'a eklenti vs eklerken farklı sidebar div class veya idleri ve benzeri kodları kabul etmiyor. Bu yüzden de css kodları uygulanamıyor. Bu yüzden blogger'ın kendi şablon yapısından yola çıkarak blogger'a uyguladım. Bunun örneği olarak minimal temasını gösterebilirim. Minimal temasını paylaşırkan de belirttim. Farklı class ve id'ler kullandığım için eklenen eklentilerde css kodları uygulanmıyor ve daha sonra kodlardan elle değişiklik yapmak gerekiyor.

Tema Özellikleri

Bir blogger temasında aslında söyleyecek herhangi bir özellik belirtmek mümkün değil. Nedeni wordpress gibi açık kaynak kodlu ve hazır eklenti desteği mevcut olmamasından dolayı. Fakat ben yine de bazılarını belirteyim.

- Sosyal Medya Paylaşım Butonları (Hepsi sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Ancak facebook paylaşımında yazının bir kısmının yani açıklamasının çıkması için Yayın oluşturma sayfasında yazı eklerken sağ tarafta bulunan Arama Açıklaması alanına yazının ilk paragrafını eklemelisiniz)
- Cufon Desteği
- Gelişmiş Yazı Bilgileri
- Özelleştirilmiş Yorum Formu (Yorumlarda Cevapla Özelliği Vardır)
- Benzer Yazılar Eklentisi
- Göz Alıcı Son Yorumlar :)
- Eklenen Son Yazı altına 468*60 reklam alanı (Tüm sayfalarda görünür)
- Yorumlarda Smiley (İfade) Eklentisi
- Sayfalama Eklentisi Özellikleri saymışken söyleyeyim kullandığım eklentilerin bir kısmı ya da birçoğu tamamen bana ait değildir. Ayrıca tema içerisinde logo da yoktur. Sonra bu konu hakkında da soru veya sorular gelmesin. Benim temadan alacağım ücret sadece verdiğim emektir.

Kullanım Koşulları (ÖNEMLİ)

Bu kısım temayı satın alacak olan arkadaşlar için büyük bir önem arz etmektedir. Blogger'da tema lisanslama olayı olmadığından dolayı birkaç birşey belirtmek istiyorum.

- Temayı satın alan kişi kendisine ait birden fazla blogunda temayı kullanabilir.
- Ancak temayı satın alan kişi bir başkasına ücretli veya ücretsiz olarak veremez.
- GZ Blogger temasını satın alan kişi temayı bir başkasına ücretli veya ücretsiz olarak verdiği takdirde hem kendisine hemde temayı verdiği kişi hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
Temada kullanılan gerekli resim ve js dosyaları tema ile teslim edilecektir.

Tema Görünümü

GZ Blogger Teması

Ücret ve Ödeme Bilgileri

Tema Ücreti : 30 TL
Tema + Kurulum: 40 TL
Tema + Kurulum + 10 Günlük Destek : 50 TL
Ödeme : İş Bankası, Paypal

Not : Temayı satın almak istediğinizde zfrznt@gmail.com e-posta adresiyle benimle iletişime geçebilirsiniz(bilgilerinizi doğru veriniz aksi takdirde cevap vermeyeceğim), gerekli banka bilgilerini e-posta adresinize göndereceğim ve ödemenizi yaptıktan sonra ödeme bildirim sayfasındaki formu doldurup gönderiniz.
comments powered by Disqus