Web Günlüğü

Referandum ve Bencillik

Almış başını gitmiş bir anayasa değişikliği diğer bir deyişle referandum. Herkes kendi derdine düşmüş. Bana nasıl faydası dokunuyorsa ben ona göre varım diyor. Hiç diyen yok ne olacak bu devletin hali diye. Yazık çok yazık. Bir de bizler milliyetçi vatanımıza toprağımıza bağımlı bir milletiz. Hadi be oradan sen de. Senin neren milliyetçi. Lafa gelince ben bu vatan için canımı feda ederim dersin. İş kendi çıkarına geldiğinde yoo o zaman ben yokum arkadaş dersin. Zaten seni ayakta tutan bu millet değil mi? Sen neden hâla konuşuyorsun. Memur sözleşmeli olacakmış memur derki “yokum” ama maaşı artacakmış "ooo o zaman ben varım" der.

Bir de muhalefet var tabi hele onları ağza almaya bile gerek yok ama konuşturuyorlar insanı işte. Her yerde HAYIR diye bağırırlar. Amacınız ne sizin? İnsanları kandırıp bir yerlere gelmek mi? Sahte oyunlarınızla iktidar olmaya çalışmak mı? Siz referandumun ne olduğunu bile bilmiyorsunuz. Geçmiş bir de boş boş konuşup saçma sapan gerekçe gösterirsiniz. Kendileri iktidar olsaydı EVET derlerdi. Bırakın be sizin gerekçeniz devletin düzenini mi bozmak. Elinde sahte belgelerle iktidarı düşürmeye çalışırlar. Devleti soyuyorsunuz bakın elimde belge var. Herkes de yedi tabi yalan oyunlarınıza. Tamam madem gerçek belgeniz var diyelim o zaman siz neden çözüm aramıyorsunuz da sorunu büyütüyorsunuz. Bu zamana kadar muhalefetlerin hepsi aynısını yaptı. Biraz kendinizi değil de devleti düşünün.

Yurdum insanları işte sadece diğer insanlar adına söz etmiyorum. Bende bütün Türk insanımız da benciliz. Kendi işimize geliyorsa "EVET" gelmiyorsa "HAYIR" deriz. Benim devletten bir beklentim yok. Devletim nasıl yücelecekse ayakta duracaksa ben onun için varım.
comments powered by Disqus