Web Günlüğü

Sporx.com yenilendi!

Türkiyenin sayılı spor sitelerinden olan sporx.com yenilendi. Eski halinden çok farklı bir görünüme girmiş olan sporx gerçekten beğenimi kazandı. Sade ve hoş bir tasarıma kavuşan kullanıcı dostu bir site haline gelmiş.

Sporxten yapılan açıklama ise şu şekilde;
Bugün sitemizi ziyaret edenler hoş bir sürprizle karşı karşıya… Evet… Projesiyle, grafiğiyle, yazılımıyla, içeriğiyle, reklamıyla tüm Sporx ekibinin uzun süredir harıl harıl üzerinde çalıştığı, yepyeni Sporx karşınızda.

2005 yılında Superspor.com adıyla yola çıkan ve Mart 2007'de Sporx'e dönüşen ve siz ziyaretçilerimizin büyük ilgisine mazhar olan sitemizde büyük bir dönüm noktası bu. Söz konusu olan sadece bir ara yüz yani görüntü değişikliği değil. Artık sizleri de Sporx'in birer yapıtaşı haline getirmeyi amaçlayan işlevsel bir dönüşüm söz konusu. My Sporx başlığı altında diğer üyelerimizle arkadaş olabilecek, konuşabilecek, yeri geldiğinde eğlenecek, yeri geldiğinde tartışabileceksiniz. Dilerseniz blog yazarak içinizdeki cevheri tüm dünyaya gösterebileceksiniz. Sporx.com'da yaşanan bu dönüşümü ayrıntılı olarak genel müdürümüz İlkan Gökyılmaz'ın kaleminden de okuyabilirsiniz.

Evet, daha da süper olan Sporx.com için büyük bir gün. Sizlerin desteği ve ilgisiyle bugüne getirdiğimiz, en sevilen spor sitesi olan Sporx'i daha da büyük hedeflerle buluşturmak için yola çıktığımız gün bugün. Sizlerin düşünceleri bizim için çok ama çok önemli. Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

sporx.com
comments powered by Disqus