Web Günlüğü

Bumerang Ödülleri

Son bir kaç gün de takip ettiğim blogların çoğunun Bumerang Ödüllerine katıldığını gördüm. İlk zamanlar da pek katılıp katılmama arasında endişeliydim. Bu zamana kadar hiç blog ödülleri yarışmalarına katılmadım açıkçası katılmayı da pek düşünmedim. Nedeni ise kendimi, blogumu ve yazılarımı bir yarışmaya katılacak kadar iyi bir seviyede olduğunu düşünmememdi. Bu kez kendimi iyi bir seviyeye geldiğimi düşünerekten Bumerang Blog Ödülleri yarışmasına katılmaya karar verdim.

Hürriyetin bir parçası olan Bumerang blog yazarlarını bünyesinden toplama ve onlara faydalı çözümler üretebilmek için kurulmuş bir platform. Bu yıl ilki düzenlecek olan Bumerang Ödülleri'ne katılım 10 Ekim 2011 Pazartesi gününden itibaren başlamış ve 4 Kasım 2011 Cuma günüe kadar devam edecek. Ayrıca oylama süreci de bu tarihler arasında olacak.

Bumerang Ödülleri kategorileri En Tarz Blog, En Çalışkan Blog, En Sosyal Blog, En Bilge Forum ve En İyi Yerel Site olmak üzere beşe ayrılmış. Kategori birincilerine verilecek olan ödüller ise Sony Tablet S, Geniş Kapsamlı Basın Duyuruları, 1 Milyon Adet Ücretsiz Reklam Gösterimi ve Sürpriz ödüllermiş. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi almak ve yarışmaya katılmak için http://bumerang.hurriyet.com.tr/ adresini ziyaret etmelisiniz.

Bugün itibariyle En Tarz Blog kategorisin altında yarışmaya katılmış bulunmaktayım. Benim için oy kullanmak için üye olmadan http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/26334.htm adresinden ve blogumun sağ alt köşesinde bulunan resime tıklayarak oyunuzu kullanabilirsiniz. Şimdiden Teşekkürler :)
comments powered by Disqus