Web Günlüğü

Samsung S5670 Galaxy Fit İnceleme

Son zamanlarda ben de bir Android işletim sistem'li telefon merakı epeyce arttı. Şu an ki kullandığım telefon LG'nin dokunmatik bir telefonu gerek dokunma hassaslığı olsun, gerek basit kullanımı olsun gayet güzel. Fakat şarjının kısa süreli olması ve aynı anda birden fazla uygulama çalıştıramadığından açıkçası son zamanlarda beni kendinden soğutmaya başladı. Tabi birde son zamanlardaki artan Android işletim sistemli telefon merakım.


Dün bazı alışveriş sitelerinde Anroid işletim sistemine sahip, özellik bakımından da iyi ve ayrıca tasarım olarak göze hoş gelen bir telefon ararken Samsung S5670 Galaxy Fit telefonunu buldum. Aslında almak için bakmıyordum sadece fiyat, özellik araştırması yapıyordum.

Android işletim sistemine sahip Samsung S5670 Galaxy Fit'in fiyat aralığı 500 - 600 TL arasında.Tasarım olarak metalik, hoş bir görünüme sahip. Ekran boyutu küçümsenecek kadar da değil telefonun boyutuna göre gayet büyük bir ekrana sahip. Ekran çözünürlüğü 240 X 320 px. Bağlantı özellikleri GPRS, Bluetooth, USB, 3G, GPS, Wireless LAN, HSDPA ve Wap. Maksimum 32 GB Micro-SD hafıza kartı desteklemekte. Ayrıca 5MP flashsız bir kameraya da sahip. Ek özellikleri ise Java MIDP, Mp3 Çalar, Mp4 Oynatıcı, E-posta, FM Radyo. Tarayıcı olarak HTML tarayıcı var Android Market'ten ücretsiz tarayıcılar yüklenebilir.
comments powered by Disqus