Web Günlüğü

Son Durum

Merhaba sevgili blog bildiğin gibi bir aydır İstanbul'da bulunduğumdan dolayı evimden, sevgilimden, memleketimden vs birçok şeyden uzak kaldım. Seni de biraz yalnız bıraktım kusura bakma. Bu geçen uzun zaman zarfında çok fazla değişiklik olduğunu söyleyemem. Yazı yazmayı da unutmuşum ya neyi nasıl bağlayacağımı bile bilmiyorum. Neyse devam edelim. Bu genç yaşımda amca oldum. Çok farklı bir bir duygu nasıl anlatılacağını da pek bilemiyorum. Ha cinsiyetine gelince "Erkek" :) ismi de Kerim Ökkeş.


Evime aslında salı günü döndüm. İstanbul'da son günlerde acayip derecede yağmur yağıyordu ve geceleri soğuk olmaya başlamıştı. Ama buraya geldim bir baktım ki daha yaz havası var resmen. Eve geldim bir ton fatura birikmiş onları yatırdım. Fatura demişken TTnet borcu birikmişti ödedim. Fakat ödememe rağmen bugün 3.gün olmasına rağmen halen açılmadı. Borcunuzdan dolayı hattınız kapanmıştır uyarısını görmekten nefret etmeye başladım. İki buçuk yılı aşkın süredir ben böyle bir sorunla karşılaşmadım arkadaş. En az 20 defa müşteri hizmetlerini aradım ama aynı şeyleri duymaktan bıktım artık. Bu arada bu konuyla ilgili sorun yaşayanlar veya bilgili olan arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olurlarsa çok müteşşekir olurum. Öyle işte bu ttnet yüzünden şuan bu yazıyı arkadaşımın bilgisayarında yazmak zorunda kalıyorum.

Bugün sevgilim geldi onu görünce dünyalar benim oldu ne kadar çok özlediğimi anlatamam. Dile kolay tam bir buçuk aydır göremiyordum.  Ben duygularını pek ifade edebilen birisi değilimdir. O yüzden şuan yazdıklarımı pek anlamayanlar olabilir. Sevgilim geleceğinden dolayı akşamdan telefonun alarmını ayarlamıştım erken uyanamam diye. Neyse sabah 8 gibi uyandım fakat sonra tekrar uyumuşum 9 gibi tekrar uyandım, saat 10 gibi de sevgilim geldi. Okula gidip diplomalarımızı aldık. Biraz okulda zaman geçirdik. Bizim olduğumuz zamanlardaki gibi pek tadı da yoktu okulun. Öğlen oldu biraz çarşıda gezdikten sonra bir güzel yemek yeyip çayımızı içtik. Zaman öyle çabuk geçti ki anlatamam. Biraz yürüyüp, gezdikten sonra artık ayrılma vakti gelmişti. Öğleden sonra saat 3 gibi sevgilimi yolcu ettim ve eve geldim çok güzel bir gündü.

Diplomaya gelince pek mutlu etmedi beni açıkçası biz o kadar çalışıp emek verelim adamlar uyduruktan birşey yapsınlar. İnsan bari biraz özen gösterir şanşanlı bir şeyler yapar arkadaş. Neyse sonunda mezuniyetimizi diplomayı almakla beraber kanıtlamış olduk. İnternet problemini giderene kadar bir süre daha buralarda olamayacağım herhalde hadi sağlıcakla.
comments powered by Disqus