Web Günlüğü

Sözün Bittiği Yer

Bazı yerlerde 24 şehit bazı yerlerde daha farklı rakamlar anlatıldı. Önemli olan rakamın olması değil bizim için bir canımızın daha gitmesi ve acısının daima içerimizde kalması. Daha ne kadar devam edecek, daha ne kadar önlem alınmayıp şu lanet olası terör ortadan kaldırılmayıp, daha kaç kere canımız yanacak.

Kaç gündür her yerde şehit haberleri, her konuşulan konu şehit konusu. Yazmayım yazmayım dedim insanlarımızın canını biraz daha fazla yanmasın dedim ama olmadı hakim olamadım kendime içimdeki anlatabildiklerimi ve anlatamadıklarımı söylemek istiyorum aslında. Hani sözün bittiği yer derler ya tam o noktadayım işte. Ne söyleyeceğimi bilmeden aklımdan geçenleri söylüyorum işte. Keşke bir şehidimiz daha ölmese artık keşke sonunu getirebilsek terörün. Hepimiz bir şekilde acımızı paylaşmaya çalışıyoruz bayrağımızla siyah bir kurdaleyle veya bir cümleyle kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz "Vatan Sağolsun".

İnşallah birgün bu terör denilen illetin Allah belasını verir ve inşallah birgün bir canımızı daha bu vatan hainleri yüzünden kaybetmeyiz. Artık analarımız babalarımız ağlamasın kardeşlerimiz ölmesin istiyorum. Başımız sağolsun dememek istiyorum.
comments powered by Disqus