Web Günlüğü

Elveda Hotmail ve MSN

İlk tanışmamız 2000'li yılların başlarıydı sanırım. Ben o zamanlar interneti yeni keşif etmeye başlamıştım. Birgün bir internet kafeye gitmiştim. Okuldan samimi olduğum bir arkadaşım da oradaydı. Bir baktım ki msn denilen birşey'de başkalarıyla yazışıyor. Merak tabi ben de hemen dedim bana da açıyoruz. Oturdum bir masaya arkadaşımla bana da bir msn açtık ve hikayemiz böylelikle başladı. Tabi ilk zamanlar e-posta'dan ziyade msn kullanmaya başlamıştım. Hotmail hakkında çok fazla bir bilgim yoktu.

Zamanla iyice alıştım sana. Sensiz günüm olmuyordu. İnternette bu kadar yol kat etmemin sebebi de sen oldun aslında. Bunun için teşekkür ediyorum. Diğer yandan da sana kızgınımda tabi beni öyle bir çektin ki bu internet denilen ilettin içine içinden çıkamaz oldum şimdi. Saatlerimiz, günlerimiz, e-postalarımız, msn yazışmalarımız ve sayamayacağım kadar çok iyi ve kötü anılarımız oldu seninle.

Biliyorum zamanla uzaklaştım senden. Ama yapmak zorundaydım. Bunun bir veya daha fazla nedeni vardı. Birçok msn ve e-posta adresim açtım ama şuan hiçbirisi de aklımda değil. Son olarak açmış olduğum zaferzent@hotmail.com adresimi 3 yılı aşkın süredir kullandım. Ve artık ayrılma vakti geldi. Son zamanlarda aşırı şekilde spam e-postalarla beni uğraştırman en önemli sebebi. Üye olduğum o kadar sosyal medya siteleri ve diğer siteler varki hatırlamıyorum. Ve bunlara hep senin aracılığın ile üye oldum. Şimdi bunları teker teker bulmaya ve düzenlemeye çalışıyorum. Kısacası seni hayatımdan ve internetten çıkarmak istiyorum.

Bana yaşattığın herşey için teşekkür ediyorum. Zaten teşekkür etmenin dışında başka da birşey yapamam. Belki ileride sen düzeldiğin zaman daha iyi bir hale geldiğin zaman tekrar görüşürüz. Bu yazıyı yazarken inan gerçekten çok duyguluyum. Çünkü geçmişe baktığımda gördüğüm şeyler hep senin sayende iyi ve kötü yönde. İkimizin yaşadıklarını her insan yaşamadı ve yaşayamaz biliyorsun. Ve artık bunları silmenin zamanı geldi. Çünkü geçmiş zaman insanı üzmekten başka birşey kazandırmıyor. Her ne kadar iyi de olsa kötü de olsa. Artık bunları bir nebze de olsa unutmanın vakti geldi. Kendine iyi bak. Hoşçakal.

Not : (Eski) kullanmış olduğum e-posta adresim zaferzent@hotmail.com adresimi artık hiçbir şekilde kullanmıyorum. Benimle iletişime geçmek için artık sadece blogumun iletişim sayfasını kullanın.

comments powered by Disqus