Web Günlüğü

Ne Yapmalıyım

Son birkaç haftadır bedenen ve ruhen çok garip bir durum içerisindeyim. Neyi nasıl yapacağımı ne yapmam gerektiğini, ne yapmam gerektiğini sorgulama meşguliyeti içerisindeyim. Hem internet ortamı olsun hem de normal yaşam tarzım olsun sallantılar içerisinde. Ne gibi bir ruh hali içerisindeyim onu da bilmiyorum. Bu yazıyı hangi mantıkla yazıyorum onu da bilmiyorum. Arada böyle takılmalar yaşıyorum ve az çok birşeyler karalayarak kendime geliyorum. Kısacası dinlenmiş oluyorum.

Herhangi olumsuz bir durum olmamasına karşın kendimi çok huzursuz, yorgun ve sıkılgan hissediyorum. Üniversite bittikten sonra son 6-7 aydır arada sırada hep bu tip ruh hallerinde oluyorum. Bunun sebebi çok boş bulunduğumdan heralde. Bu son 6-7 aydır herhangi bir işte çalışmamam ve sabahtan sabaha kadar televizyon, bilgisayar, ders ve türevleri gibi şeylerin arasında kalmamdan olsa gerek. Aslında bir pskiloga gitsem çok iyi olacak. Ama onunda bir faydası olur mu bilemiyorum.

Tam olarak ruhani ve bedeni yapımda neler olduğunu bilmesem de. Bu aralar farklı şeyler yapmaya ihtiyacım var gibi düşünüyorum. Asosyallikten kurtulup sosyal olmayım bence. Ama nasıl olacak onu da bilmiyorum. Neyse çok konuştum en kısa sürede bu durumumdan kurtulup daha iyi bir şekilde buralarda olmalıyım...

comments powered by Disqus