Blogger YBB Tema v1
10 Şubat 2012 • Güncellenme Tarihi :
Merhabalar geçen yılın başlarında yapmış olduğum YBB adlı tema'yı paylaşmaya karar verdim. Aslında temanın halen varolduğundan bile haberim yoktu. Çünkü bilgisayara her format atışımda blogger ile ilgili arşivlerim hep giderdi. Fakat bugün arşivimi açıp baktığımda ilk göz ağrım, yorgun ve bitkin saatlerin sonunda ortaya çıkardığım YBB adlı temamın durduğunu farkettim. Ben de öylece boşboş duracağına paylaşayım blogger kullanıcıları tema görsün istedim :)Temayı kullanırken aslında bırakın temayı paylaşmayı ücretli bile satmayı düşünmemiştim. Ama gelin görün ki temayı yapmamdan kısa bir süre sonra birkaç blogda temamın tam olmasa da bir kısmının kopyalandığını görmüştüm. Size göre belki tema öyle çok ahım şahım süper bir tema değil. Fakat ilk yaptığım temaların içerisinde en çok sevdiğim ve en çok emek verdiğim temalardan birisi o yüzden benim için anlamı çok büyük.
Tema ile ilgili anlatılacak fazla birşey yok aslında. İndireceğiniz dosya içerisinde temada kullanmış olduğum ikonlar, 1 adet logo psd, 1 adet devamı oku psd'si mevcut. Tema ile iligili istek ve düşüncelerinizi konu altında yorum olarak belirtiniz başka türlü isteklere yanıt vermeyeceğim. Temayı paylaşırken aklıma fazla birşey gelmedi onun için tema ile ilgili istekler ve düzenlemeler konusunda ayrı bir konu açıp paylaşabilirim. İyi günlerde kullanın :)
Görünüm

Blogger YBB Tema İndir
Eline sağlık
YanıtlayınSilGüzel bir tema. Editlerim belki. Teşekkürler paylaştığın için Zafer abi.
YanıtlayınSilİleride kullanabilirim çok hoş bir tema.
YanıtlayınSilVayy süper tema Zafer eline emegine saglık indireyım belkı lazım olur..
YanıtlayınSilTeşekkür ederim arkadaşlar kullanacaklara hayırlı olsun :)
YanıtlayınSilŞimdiki temanda da cufont yerine kendin düzenlesen başlıkları ne güzel olucak :)
YanıtlayınSil@Hit AdamCufon görünüm açısından daha güzel olduğu için cufon yaptım. Neden cufon olmasın ?
YanıtlayınSilMenü linkleri(hakkımda vs), sidebar başlıkları ve headerin üstündeki twitter güncellemeleri cufontla çok kaba duruyor(bana göre). Bende cufont kullanmayı planlıyordum ama hem js kullanımından blogumda yavaşlayacaktı hem de cufontsuz daha kaliteli fontlar elde ettim. Yine de karar senin Zafer kardeşim şimdi de çok güzel teman benim ki sadece tavsiye :)
YanıtlayınSilZafer abi senden Blogger tema entegre dersi istiyorum!!! :)
YanıtlayınSil@kralizasyonTamam Ahmet birgün yaparız :)
YanıtlayınSil@Hit AdamSöylediklerini dikkate alacağım, Teşekkürler.
YanıtlayınSilDemo'da başka bir tema var. Değiştirebilirmisiniz?
YanıtlayınSil@hgtucelDeğiştirdim tekrar bakabilirsiniz.
YanıtlayınSilZafer bey.
YanıtlayınSiltemanızı kullanıyorum.
ama üst logo yani banner ile menü arasında bir boşluk mevcut, onu nasıl kapatabilirim ?
site adres : www.suskunlardizisi.gen.tr
@hayatdevamediyorizleLogo'nun altında veya menü üstünde kullanılmayan gereksiz kodları kaldırın. Eğer düzelmezse #header-wrapper, .menu-secondary-wrap id ve class'larına ait css kodlarını inceleyin.
YanıtlayınSilyapamadım . size yolladm xml dosyasını bi bakarmısınız acaba ?
YanıtlayınSil@hayatdevamediyorizleE-Posta ile nasıl yapılacağını gönderdim iyi günler.
YanıtlayınSilçok teşekkür ederim zafer bey.
YanıtlayınSilinsallah sesli siteme kullanıcam tesekkurler
YanıtlayınSiltemanızı yeni kurfum gercekten güzel teşekkürler ancak bir yazı ekledigimde more yapıyorum ve 2 tane devamını oku yazısı cıkıyo onu tek resimli devamını oku kalmasını istiyorum nasıl yapıcam şimdieden teşükkürler bloggerda yeniyim
YanıtlayınSil@BülentTemanız içerisinde alttaki resimdeki gibi kod olması lazım.
YanıtlayınSilhttp://1.bp.blogspot.com/-LR1ogcdolLU/T1tMNXb86AI/AAAAAAAAATY/bUSKDIxrC4I/s1600/devami-oku-kaldirma.png
Bu kodları kaldırdığınızda sorununuz düzelecektir.
çok saol yaptım
YanıtlayınSilGüzel tema emeğine sağlık Zafer :)
YanıtlayınSilDavetli olmadığım için temayı göremiyorum.diyor. :S
YanıtlayınSilTema'yı demo adresinden kaldırdım, farklı bir çalışmam olduğu için eski demo adresi kapalıdır.
SilMesajımı dikkate aldığınız için teşekkür ederim.
Siltemada devamı oku eklentisini iptal edemiyorum yardımcı olabilirmisiniz
YanıtlayınSilHocam Temanızı kullanıyorum çok teşekkür ederim ama yanlız şöyle bir sorunum var bazen arka plan hiç gelmiyor yavaş açılıyor sebebi nedir.
YanıtlayınSilResimleri başka bir hostamı yüklememiz gerekiyor galiba Dropbox'a yüklendiği için mi böyle oluyor ?
Evet dropbox'tan kaynaklanan bir durum sorun var galiba son zamanlarda. Blogger'dan yazıya resim olarak ekleyip url sini alıp değiştirebilirsin daha sonra yazı taslağını silebilirsin.
SilHtml css tasarımı bloger entegre etmeni videolu anlatım çekermisin
YanıtlayınSilMaalesef bunun için ne ayıracak zamanım ne de ekipmanım var. Kod bilgin varsa biraz zaman ayırarak blogger tema entegre işlemini öğrenebilirsin.
SilBu haliyle biraz günümüzün gerisinde kalmış gibi görünsede düzenlemeye açık bir tema. Usta dokunuşlarla hayat bulacak... 😁
YanıtlayınSil