Web Günlüğü

Taslaklarda Boğulmak


Hergün yeni bir konu ve konular gelse de aklımın köşebucaklarına bunları bir türlü gerçekleştiremiyorum. O kadar farklı ve binbir heyecanla yazdığım konu ve konular sığınıp bir köşede kalıveriyor. Bir türlü elim yayınla butonuna gitmek bilmiyor ve herzamanki gibi atıyorum taslaklara. Her blog yazarının yaşadığı gibi bende taslaklardan öteye geçemiyorum. O kadar şevk ve heyecanla araştırıp, düşünüp, uğraşıp yazdığım yazıları taslak olarak kaydediyorum ve bir ara açıp kontrol etmekte fayda var diyorum kendimce.

Sonra açıp baktığımda ise "Ulan ne saçma birşey olmuş" diyorum. Ayrıca taslakların dışında sadece başlığını atıp yazı içeriğini yazmadığım onlarca yazılar da oluyor. Bilgisayar başındayken ne yazsam diye düşünürken aniden bir fikir geliyor aklıma. Tam başlığını yazıyorum bir süre sonra içeriği yazmaktan vazgeçiyorum. Ve onlarda taslaklar çöplüğünde tarihin tozlu sayfalarında yerini alıyor.

Bu zamana kadar taslak olarak kaydettiğim ve daha sonra yayınladığım bir veya iki yazıyı geçmez. Diyorum ya elim bir türlü yayınla butonuna gitmek bilmiyor. Ne zaman bitecek bu eziyet bilemiyorum. Ne zaman oturup adam gibi bir yazı yazmaya başlayıp sonunu getireceğim çok merak ediyorum.
comments powered by Disqus