Web Günlüğü

HC 2011 Blogger Teması


Bundan birkaç ay önce Hakkı Ceylan'ın wordpress için yapmış olduğu HC 2011 Teması'nı blogger'a entegre etmiştim. O zamanlar tema beni çok uğraştırmıştı ve ben de elimden geldiği kadarıyla entegre etmiştim. Sonra da ne içimden eksikleri gidermek gelmişti ne de hatalı bir şekilde paylaşmak. Bugün belki kullanıcısı çıkar diye paylaşmaya karar verdim. Not : Yazıyı okumadan temayı indirip kurmayın.

Yukarıda da belirttiğim gibi temadan birtakım hatalar ve eksiklikler mevcut. Hatalar demek yanlış olur aslında. Birden fazla eksiklik var ancak hata olarak benim gözüme çarpan bir tek hata var o da blog aktifken sidebar'da bulunan widgetlerin düzenleme sorunu. Widget düzenlemeyi Kumanda Paneli > Yerleşim sayfasından düzenlemek gerekiyor kısacası. Sorunun her neden kaynaklandığı bulup çözüm getiremedim. Bunun için kusura bakmayın.

Genel olarak temayı %70 entegre ettim. Temayı entegre edeli uzun zaman olduğu için kullanmadığım ve kodlarına aşina olmadığım için hatalar konusunda çok fazla yardımcı olamayacağımı belirtmek isterim. Asıl tema yapımcısı Hakkı Ceylan'ın ve benim emeğime saygı göstererek footer'daki bağlantıları kaldırmazsanız sevinirim. Son olarak demoyu geçici süreliğine koyuyorum daha sonra kaldırmayı düşünüyorum haberiniz olsun istedim. Gereksiz yorum ve mesajlar da atmazsanız sevinirim çünkü bu aralar hiç kaldıracak durumda değilim. Kullanacaklara şimdiden hayırlı olsun.

Önizle Yandex Disk'ten İndir

16.02.2016 Güncelleme

Responsive (Mobil uyumlu hale getirildi.)
Cufon Kaldırıldı yerine Google Fonts kullanıldı.
Footer kısmı ve yeni - eski yazı bağlantıları düzenlendi yazı yerine simgeler kullanıldı.
Yazı bilgi alanı eklendi (Tarih ve kategori).
Yazı alanı ile ilgili hatalı yerler düzeltildi.
Yazı altına RSS bilgi alanı ve abonelik kutusu eklendi.
Yorum alanı düzenlendi.
Yazıya önizleme (demo) adresi eklendi.

Güncel versiyon alternatif indirme bağlantılarıyla birlikte yazıya eklenti.
comments powered by Disqus