Web Günlüğü

Blogger Birden Fazla Yazi Icin Toplu Etiket Ekleme Veya Kaldirma

Blogger
Blogger'ın çok fazla göremediğimiz bir çok özellikleri mevcut. Bunlardan bir tanesi de birden fazla yazı için toplu etiket ekleme veya kaldırma özelliği. Bu özellik aslında bundan tam 2 yıl önce yani Blogger'ın yeni Kumanda Paneli tasarımına geçtiği günden beri bulunmakta. Ancak haberdar olmayanlar ve nasıl kullanıldığı ile ilgili fikir sahibi olmayanlar vardır diye hatırlatmada bulunmak istedim.

Yazı hazırlarken benim gibi etiket eklemeyi unutanlar veya fazla etiketlerden kurtulmak isteyenler için ideal bir özellik.

Blogger Birden Fazla Yazıya Toplu Etiket Ekleme

Resim yanıltıcı gelmesin ben kolaylık açısından Yeni Etiket ekleme özelliği ile toplu etiket eklemeyi göstermek istedim. Eğer daha önce kullanmış olduğunuz bir etiket varsa ve onu kullanmak istiyorsanız açılır kutudan onu seçip de ekleyebilirsiniz.

Blogger Birden Fazla Yazıya Toplu Etiket Ekleme

Blogger Birden Fazla Yazıdan Toplu Etiket Kaldırma

Birden fazla yazıdan hızlı bir şekilde toplu etiket kaldırmak için ise aynı etikete sahip ve etiketi kaldırılmak istenen yazılar sol tarafta bulunan işaret kutucuklarından seçim yapılıp daha sonra üstte bulunan etiket butonu tıklanılarak açılan listeden etiket kaldırılabiliyor. Uzun bir cümle oldu ama zaten okumaya üşenenler için resimler mevcut.

Blogger Birden Fazla Yazıdan Toplu Etiket Kaldırma
comments powered by Disqus