Web Günlüğü

Aspire Blogger Teması

Aspire Blogger TemasıAspire blogger teması bir kaç ay önce galeri, portföy tarzı bloglar için entegre ettiğim ilk blogger teması oldu. Tabi galeri görünümünde olması dışında farklı proje ve bloglar için de kullanılabilir.
Aspire Blogger Teması Hakkında Genel Bilgiler :

- Temada anasayfasında yazı başlıkları önünde bulunan yazı görseli için blogger'ın kendi özelliği olan thumbnail'i kullandım.

- Tema mobil uyumlu olup menüyü Sayfalar bileşeni ile hazırladım, bu sayade şablon editörü kullanmadan sayfalar otomatik olarak eklenebilmektedir.

- Footer'da (alt kısımda) 4'lü bileşen alanı ve üst menüde manuel olarak düzeltilmesi gereken sosyal medya butonları bulunmaktadır.

- Yazı altlarında etiket, tarih, yazar ismi dışında daha önce bloğumda da paylaşmış olduğum yazı okunma süresi ve yazı uzunluğu gibi eklemeler yaptım.

- Footer alanındaki abonelik kutusu kodları

<p class='u-font-small'>>Yeniliklerden haberdar olun..</p>
<form action="https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('https://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=web-gunlugu', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true">
<label class='u-hidden-visually' for='email'>Newsletter Email</label>
<input class='c-input' id='email' name='EMAIL' placeholder='Email' type='email'/>
</form>

* Kodlar arasında yer alan web-gunlugu kısmı saihp olunan feedburner akış adresi ile değiştirilmelidir.

Mobil Görünüm
aspire blogger teması mobil görünümaspire blogger teması mobil görünüm

20 Nisan 2018 Cuma Güncelleme : Pagespeed skorunu etkileyen js dosyalarından kaynaklanan sorun düzeltildi. Şu an mobil ve masaüstü skorları 90 üstünde gelmektedir.

Canlı önizleme : https://aspiretema.blogspot.com.tr/
İndirme : https://yadi.sk/d/pJlfoQPx3UceWR
comments powered by Disqus